Bacalao con Sanfaina (Video)

1ª Parte
2ª Parte

Esta página está diseñada por Mari Carmen Moreno Soriano, si quieres que incorpore tus recetas recueda enviarlas al correo moreno.mc@hotmail.com.


viernes, 28 de diciembre de 2007

SEITONS AMB PASTINA DE CERVEZA (cedida por el cocinero Nacho Barrios)

1/2 kg de seitons grossets, 1 got gran de cervesa, 200 gr de farina, all i julivert picats, vinagre, oli, sal i pebre.
Agafeu els seitons, traieu-los el capper la meitat i treieu-los l´espina i la tripa. Salpebreu-los, banyeu-los amb un bon raig de vinagrei poseu-los a macerar uns 30 minuts. Penseu que sempre és millor deixar macerar tanta estona con un sigui possible.
En un bol barregeu la farina, l´all i julivert i la cervesa i remeneu-ho fins que us quedi una pasta lligada però no massa espessa.
Arrebosseu els seitons amb la pasta i poseu-los, d´un en un, en una paella amb l´oli ben calent. Quan sigui daurats poseu-los sobre un paper de cuina perquè s´absorbeixi l´oli.

No hay comentarios: